Hemma i Gällivare

God dagens bloggen! Jag befinner mig högt upp i vårat avlånga land, åtminstone om man jämför med vart jag bor. Gällivare är platsen där jag är just nu och det känns ganska bra att få vara på hemmaplan igen, det är trots allt här som jag är uppvuxen och har mina rötter. Jag är på besök hos familjen och vet inte riktigt vad jag ska göra medans alla är på jobbet, kanske tar en massage. Det känns som att en massage hade suttit fint efter så många timmars körande, snacka om att det tar på ryggen och nacken när man åker bil så länge. Ungefär femton timmar fick jag ihop det till och det är rätt så länge om jag får säga det själv, sen är det klart att jag gjorde några mindre stopp för att strecka på benen och äta lite. Men fortfarande så är det femton timmar med hög fokus, vilket gör att man spänner nacken väldigt mycket. Det var ingen fara när jag väl körde och inte heller när jag kom fram, men nu efter en natt så känner jag garanterat av hur stel jag är i ryggen och nacken. Jag tror inte att det är så hälsosamt att sitta still så länge och koncentrera sig så mycket. En arbetsdag består av åtta timmar och att sitta vid ett skrivbord så länge kan medföra viss stelhet i kroppen, tänk då att jag har suttit nästan dubbelt så länge. Det är inte så konstigt att jag är i behov av en massage nu när man tänker efter. Jag kommer nog stanna här uppe resten av veckan för att på söndag påbörja hemresan. Det var några månader sedan som jag träffade familjen så det känns skönt att komma hem en stund och bara koppla av. Ha en fin dag!