Unnar mig en fransförlängning

Hejsan alla läsare! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni tar hand om varandra. Idag ska jag ta hand om mig själv och få mig en fransförlängning i Falkenberg, det har jag förtjänat efter några tuffa veckor med mycket arbete på kvällar och helger. När jag arbetar så här mycket så känner jag direkt av att jag tappar all form av skönhet. Det finns ingen ork att varken sminka sig eller ta hand om hyn när det enda jag gör är att jobba. Nu kommer det däremot en liten lugnare period i några månader så då är det dags att hitta tillbaka till tiden då jag faktiskt tog hand om min hy. Från och med imorgon så är jag ledig resten av veckan och sen efter det så jobbar jag bara dagpass fram till hösten, snacka om en lysande ändring i schemat. Det känns nästan som man har varit isolerad ifrån allt vad vänner och sociala sammanhang innebär, när alla andra har gått hem från jobbet så har jag gått till mitt jobb istället. Jag har egentligen ingenting emot att jobba kväll om det innebär någon gång i veckan bara, men att göra det i flera månader i streck är inte riktigt min grej. Nog om jobbet nu är det skönhet och fransförlängning på gång. På vägen hem så ska jag köpa mig en ansiktsmask och några krämer som jag tror kommer göra susen för mitt i dagsläget torra ansikte. Sen efter det så bär det in till Falkenberg för att få en fransförlängning och jag tror nog att det blir en middag där inne också. Det gäller att passa på när man ändå är inne i stan. Jag önskar er en trevlig dag och har ni tur så kanske jag lägger upp någon bild senare på mina nya fransar.